Тази сутрин в 8:00 стартира полицейска операция, която е с

...
 Тази сутрин в 8:00 стартира полицейска операция, която е с
Коментари Харесай

Масови проверки на МВР в Пловдив! За 2 часа съставиха над 60 акта и фишове

 „ Тази заран в 8:00 започва полицейска интервенция, която е с териториален обсег. Обслужваната територията е 3-то РПУ в град Пловдив. Задачата на същата е противопоставяне на престъпността и запазване на публичния ред.Работата е ориентирана в три направления- охранителна, престъпна и икономическа. Извършват се голям брой инспекции, свързани със закона за частната охранителна активност, Закона за придвижване по пътищата, Закона за българските персонални документи и Закона за гражданската регистрация. Действията са взаимно и с други държавни органи, уточни контрольор Венелин Костов на брифинг през днешния ден.
Прочетете още
От началото на акцията досега са тествани 123 МПС-та, извършени са беседи със 162 лица, формирани са 43 фиша за открити административни нарушавания, както и 23 акта за открити административно нарушавания. Има една формирана кореспонденция, която касае  поведение на безакцизни артикули. 

" Нямаме информация за политическите закононарушения, като нямаме формирани досъдебни производства или преписки. До момента на територията на трето РПУ акцентираме извънредно доста на самостоятелната предварителна защита и  на общата такава обвързвана с този вид закононарушения. Корпоративния избор е другата цел на нашите превантивните дейности. Провеждат се беседи със притежатели на магазини и компании, само че нямаме добити данни за корпоративен избор. ", уточни още Костов 

Операцията продължава да тече, както на територията на 3 РПУ, по този начин и на територията на 6-то РПУ, а на края на деня ще има подробна информация от извършената интервенция.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР